Handige tips om je herstel na de bevalling te stimuleren – Podcast Ep 72

We weten hoe belangrijk het is om voor onszelf te zorgen, vooral na de bevalling, of het nu gaat om een ​​keizersnede of vaginaal. Het kan voor ons nieuwe moeders echter een uitdaging zijn om de tijd te nemen voor onze gezondheid en herstel. We hebben de neiging om prioriteit te geven aan onze baby en ons gezin boven onszelf. Maar voor onszelf zorgen is niet zeggen: ‘ik eerst’, maar zeggen: ‘ik ook’. Want ook wij zijn belangrijk en doen ertoe. In de podcast van vandaag praat ik met Katherine Baquie, de oprichter van FitNest Mama. Kath deelt al haar tips met ons over hoe u uw herstel na de bevalling kunt stimuleren.

Kath is een trotse moeder van drie, een perinatale fysiotherapeut en presentatrice van haar podcast, De FitNest Mama-podcast. Op haar podcast duikt Kath in zwangerschapszorg, bevalling en postnataal herstel, om moeders te helpen een betere zwangerschap en postpartumervaring te hebben. Kath heeft meer dan 16 jaar professionele ervaring met het begeleiden van mama’s tijdens hun zwangerschapsfitnessreizen en postnatale revalidatie en is gespecialiseerd in bekkenbodemrevalidatie. Met deze referenties is het niet moeilijk te begrijpen waarom mama’s massaal naar Kath komen voor pre- en postnatale fitnesshulp!

Zoals ik al zei, deelt Kath haar advies met ons over hoe we het beste kunnen herstellen van zowel de bevalling als onze bekkenbodem. Ze legt uit welke oefeningen moeders wel en niet kunnen doen na de bevalling en haar tips voor nieuwe moeders die net aan hun postpartumreizen beginnen. We zijn zo dankbaar om haar als onze gast te hebben en om naar haar wijze woorden te luisteren. Proost op het stimuleren van ons postpartum herstel!

Als je deze aflevering nuttig vond, abonneer je dan op onze podcast en laat een eerlijke recensie achter! Links hieronder!

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Petitdeux.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart