Beste educatief speelgoed voor baby’s, peuters en jonge kinderen

Als moeder met een achtergrond in ergotherapie ben ik altijd dol op speelgoed waarmee de kinderen bezig en vermaakt kunnen worden en waarmee ze bepaalde basisvaardigheden kunnen leren of ontwikkelen. Hoewel onze kinderen dol zijn op al het speelgoed, waarderen ouders het speelgoed dat hun kinderen zal helpen zich te ontwikkelen en te leren. Ik heb deze producten persoonlijk gebruikt met mijn kinderen en OT-klanten en geef ze twee duimen omhoog! Hier is mijn lijst met favoriete educatief speelgoed voor kinderen (van baby tot jonge kinderjaren).

Beste educatief speelgoed voor kinderen

Playskool Busy Poppin’ Pals pop-up speelgoed: Dit speelgoed is een klassieker! Het is geweldig voor baby’s omdat de grote knoppen en knoppen geweldig zijn voor kleine handjes en helpen bij het ontwikkelen van vroege fijne motoriek. Je baby zal het geweldig vinden om de kleine dieren keer op keer te laten opduiken!

De eerste jaren stapelbeker speelgoed: Nog een klassieker waar je baby dol op zal zijn! Ze kunnen oefenen om de kopjes in elkaar te nesten, en ze zullen het geweldig vinden om ze op te stapelen en om te gooien! Bovendien hebben deze kopjes verschillend gevormde gaten in de bodem, waardoor ze geweldig zijn tijdens het baden.

SpinAgain stapelspeelgoed: Stapelringen zijn een populair babyspeelgoed, maar dit is een unieke “draai” op de traditionele ringenstapelaar. De ringen draaien op de paal, wat je kleintje zal opwinden! Ze zijn zo leuk om naar te kijken, en het is nog leuker om de stapel ondersteboven te draaien en ze weer weg te zien draaien! Bovendien zullen de leuke, felle kleuren zeker de aandacht van je baby trekken.

Onverwoestbare boeken: Er is een grote verscheidenheid aan boeken in deze serie, maar wat ik het leukst vind is dat ze echt onverwoestbaar zijn. Zelfs de meest onstuimige babes kunnen deze niet vernietigen! Ze zijn kauwvast, scheurvast, niet giftig en wasbaar!

Kauwen Kubus: Dit speeltje is een moderne versie van een klassieke bijtring. Het is gemaakt door een moeder en gemaakt van 100% food-grade siliconen. De flexibele, getextureerde randen verzachten het pijnlijke tandvlees van baby’s, en door de grootte en vorm kunnen de handen van uw baby gemakkelijk vastgrijpen.

Wat zit er in de doos?: Baby zal het geweldig vinden om deze doos te verkennen om erachter te komen wat er precies in zit! De doos is wasbaar in de machine en wordt geleverd met acht verschillende zintuiglijke objecten die kinderen kunnen ontdekken. De opening aan de bovenkant van de doos is groot genoeg voor kleine handjes om er gemakkelijk in te kunnen reiken, rond te voelen en te pakken wat erin zit.

Babypapier: Dit is zonder twijfel een van onze favoriete babyspeeltjes in huis! De buitenste laag is een sterke zwart-witte contraststof die perfect is voor de ogen van een baby, en de binnenkant is papier dat een knisperend geluid maakt als een baby ermee speelt. Het is niet giftig en compact voor gemakkelijk reizen – stop het in je luiertas om het onderweg mee te nemen! Bovendien is het wasbaar in de machine, zodat de baby er keer op keer mee kan spelen!

Taf Toys Buiktijd Activiteitenboek: Buiktijd is zo heilzaam voor baby’s! Het is een belangrijke voorloper bij het kruipen en helpt ook de romp- en houdingsspieren van de baby te versterken om rechtop te zitten. Buiktijd kan voor sommige ouders een uitdaging zijn, omdat sommige baby’s er voor een langere periode niet van genieten, dus het is belangrijk om de baby zo geïnteresseerd en betrokken mogelijk te houden. Dit activiteitenboek heeft contrastrijke afbeeldingen en een babyveilige spiegel voor veel speelmogelijkheden!

Tummy Time Watermat: Meer buiktijdplezier! Deze speelmat is geliefd bij alle drie mijn baby’s, en ik weet zeker dat het ook een hit zal zijn voor uw baby! De mat kan worden gevuld met water en worden verzegeld voor de veiligheid van de baby, en ze zullen dolblij zijn om de vissen en andere oceaandieren te zien ronddrijven en bewegen terwijl ze spelen!

Kingtree Squeak Blocks: Blokspel is zo gunstig voor de ontwikkeling van de motorische vaardigheden van baby’s. In de vroegste stadia zal je baby dol zijn op het uiterlijk van de felle kleuren en afbeeldingen die deze blokken bieden, dan zullen ze de blokken met hun handen tegen elkaar gaan slaan en uiteindelijk de blokken gebruiken om structuren als een toren te bouwen. Deze blokken hebben een bonusfunctie: ze piepen als ze worden ingedrukt! Deze blokken zullen jarenlang geliefd zijn!

Alex Discover Button Art-activiteitenset: Peuters die kleurherkenning en matchen leren, zullen dol zijn op dit speelgoed! Het bevat tien verschillende afbeeldingen die kinderen kunnen voltooien met behulp van de grote klikstukken die op hun plaats klikken. Dit was altijd een van mijn favoriete speelgoed om als ergotherapeut te gebruiken, omdat het helpt bij het ontwikkelen van fijne motoriek en hand-oogcoördinatie.

Alex Little Hands rijgt mijn ABC’s: Dit is een andere favoriet van mij uit mijn ergotherapiedagen, en nu is het een favoriet van mijn eigen kinderen! Kralen rijgen is een geweldige fijne motoriek en deze set heeft grote houten kralen die perfect zijn voor beginners en kleine handjes. De bonus is dat uw kinderen letterherkenning zullen oefenen! Al deze geweldige leermogelijkheden zitten verstopt in een leuke speelactiviteit!

Houten cijferpuzzel sorteerspeelgoed: Het is geen geheim dat puzzels gunstig zijn voor de ontwikkeling van uw kind, maar deze is geweldig omdat hij meerdere verschillende puzzelfuncties heeft. Je kind kan werken aan getallen, tellen, vormen, kleuren en sorteren, allemaal in deze ene puzzelvorm! Er zijn ook twee verschillende kleurkeuzes: een heldere regenboogoptie en een met meer gedempte neutrale tinten voor iedereen met een bijzonder chique speelkamer!

Houten gepersonaliseerde naampuzzel: Onze kinderen zijn dol op deze puzzels, en ze zijn perfect voor beginners om de letters van hun naam te leren! De puzzel leert ze ook de juiste spelling van hun naam! Je kunt deze aanpassen met maximaal 12 letters en hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Battat Pretend Cutting Speelvoedselset: Voor de kleine chef in de familie! Deze voedselset bevat een verscheidenheid aan voedsel dat met klittenband aan elkaar vastzit, zodat uw kleintje kan oefenen om het voedsel gemakkelijk te snijden met de speelgoedmessen die bij de set zijn inbegrepen. Dit is een uitstekende manier voor hen om hun fijne motoriek te oefenen naarmate ze vaardiger worden in zelfvoeden. Als de messen in het begin te lastig voor ze zijn, is het ook gunstig voor hen om de stukken bij elkaar te passen en ze met hun handen uit elkaar te halen.

Baby Einstein – Mijn eerste Smart Pad-bibliotheek: Dit is nog een persoonlijke favoriet van ons! Deze set bevat meerdere verschillende boeken die kunnen worden gecombineerd met de interactieve slimme pad. Je kind kan meelezen in de boeken en op de knoppen drukken om het alfabet, kleuren, tegenstellingen, dieren en meer te leren!

Leer het alfabet! Deegmatten: Deeg is een van mijn favoriete speeltjes als OT. Er zijn talloze manieren om het in educatief spel op te nemen, maar dit is een van de beste! Deze set bevat 26 herbruikbare matten met het alfabet in hoofdletters en kleine letters. Je kind kan elk soort deeg gebruiken (Play-Doh is mijn persoonlijke favoriet – is er een betere geur?) om de letters te vormen. Dit is een geweldige praktische manier om te werken aan letterherkenning door middel van fijn motorisch spel.

Mijn eerste ophangbordenset: Er zijn heel veel pegboard-sets op de markt, en er zijn verschillende geweldige. Deze is toevallig degene waar we thuis van houden. Ik gebruikte dit in mijn ergotherapiepraktijk en nu spelen mijn eigen kinderen ermee! Ik vind deze vooral leuk omdat de haringen groot zijn en gemakkelijk vast te pakken zijn door kleine handjes. Met dit klassieke speelgoed kan je kind werken aan zijn fijne motoriek en kleurafstemming!

Magnetische letters/cijfers set: Wat onderscheidt deze van alle andere sets magnetische letters? Deze heeft hoofdletters en kleine letters en is verkrijgbaar in leuke kleuren en patronen. Mijn kinderen pakken de magneten en leggen ze op de koelkast en hun magnetische ezel (zie de ezel in de lijst hieronder). Je kunt spellingwoorden oefenen, het alfabet vormen, hoofdletters en kleine letters combineren, noem maar op! Er zijn zoveel leuke manieren om hiermee te leren en ermee te spelen!

3

Speelgoed voor jonge kinderen

Haal speelgoed uit elkaar: Er is iets aan dingen uit elkaar halen dat ongelooflijk vermakelijk is voor kinderen, nietwaar? Dit speelgoed is momenteel een van de absolute favorieten van onze zoon! Deze specifieke set wordt geleverd met een op batterijen werkende boormachine die ook dienst doet als afstandsbediening voor de vrachtwagen zodra deze is gemonteerd. Uw kind zal zo veel plezier beleven aan het uit elkaar halen en steeds weer opnieuw in elkaar zetten. Dit soort spel is uitstekend geschikt om te werken aan motorische planning, bilaterale coördinatie en probleemoplossing. Dit speeltje zal een hit zijn bij je kleintje!

National Geographic Luchtraketten: Is het ooit te vroeg om uw kind een leuke natuurkundeles te geven? Ik denk het niet! Deze raketten zijn geweldig om mee te spelen. . . Sterker nog, ik weet niet wie er meer van geniet – de kinderen of wij? Je kind kan de raketten lanceren door op het lanceerplatform te stampen of te springen, en de raketten kunnen tot 30 voet stijgen! De standaard heeft een verstelbare buis die in verschillende hoeken kan worden geplaatst, zodat kinderen kunnen experimenteren met verschillende hoogtes en afstanden. Ze hebben zelfs led-lampjes die op elk moment van de dag voor de lol kunnen worden in- of uitgeschakeld, en mama kan gerust zijn – ze hebben een schuimrubberen punt voor de veiligheid.

Magna-tegels: Dit zijn enkele van mijn favorieten voor fantasierijk spel. Er is een eindeloze hoeveelheid manieren waarop deze kunnen worden samengevoegd tot wat uw kind ook maakt! Ik ken een aantal gezinnen die hun Magna-tegels al een aantal jaren hebben, en hun kinderen krijgen er nog steeds een kick van! Als je op zoek bent naar een leuke nieuwe manier om je Magna-tegels te gebruiken, kun je er puzzels van maken of ze zelfs gebruiken om aan letters en spelling te werken.

Tomons kunstschildersezel voor kinderen: Kunstezels zijn geweldige geschenken omdat ze jarenlang zullen worden gebruikt! Deze heeft een krijtbord en een whiteboard aan weerszijden van de ezel en kan op verschillende hoogtes worden geplaatst – zodat hij met je kleintjes meegroeit! En beide zijden van de ezel zijn magnetisch, dus er zijn eindeloze manieren om te spelen. Als je magnetische letters hebt (je weet wel – het soort dat de koelkast overneemt), breng ze dan naar de ezel om je kind een beeld te geven terwijl ze oefenen met het zelf schrijven van de letters!

LeapFrog Leap Reader Leren lezen bundel met 10 boeken: Heb je een beginnende lezer? Onze kleine man vindt het leuk om lettergeluiden te leren, dus deze staat dit jaar op onze lijst! Kinderen kunnen de meegeleverde leestool (die een oplaadbare batterij heeft!) gebruiken om hen te helpen woorden uit te spreken terwijl ze een van de verhalen lezen. Dit is zo’n leuke en interactieve manier om aan het lezen van uw kind te werken!

Think Fun Rush Hour Traffic Jam Game: Dit spel is als een kruising tussen Tetris en een Rubik’s Cube. Er zijn verschillende puzzelkaarten die uw kind zal gebruiken om de auto’s op te zetten, en het doel van het spel is om de auto’s over het rooster te schuiven zodat de ijscowagen eruit kan “rijden”. Dit is een uitstekend spel om te werken aan probleemoplossende vaardigheden en ruimtelijk redeneren. Het is perfect voor de kritische denker in huis! Dit is een veel aangenamere verkeersopstopping dan waar we allemaal in belanden tijdens het ophalen en wegbrengen van school.

Pop het varken spel: Ik ken zoveel therapeuten en leraren die dit in hun arsenaal aan games hebben! Het is een geweldig spel voor beginners om te leren om beurten te nemen, maar kinderen zullen ook oefenen met kleurherkenning en tellen. Dit spel kan onze kinderen lang vermaken! Of in ieder geval lang genoeg voor mama om van haar koffie te genieten terwijl het nog warm is. . .

Er is mijn lijst met het beste educatieve speelgoed voor baby’s, peuters en jonge kinderen! Deze zullen uw kleintjes zeker blij en vermaakt houden. U zult zich ook goed voelen als u weet dat uw kind iets nieuws leert en zijn vaardigheden tijdens het spelen keer op keer oefent. Proost op slimmere speeltijd!

Dit artikel bevat affiliate links. Deze meningen zijn van onszelf. Als u echter iets koopt, kunnen we een kleine commissie verdienen, waardoor we onze inhoud gratis voor onze lezers kunnen houden. Bekijk hier onze Chick Picks Shop om meer van onze aanbevolen producten te zien. Het is onze zorgvuldig samengestelde winkel met producten waar we van houden en die we aanbevelen!

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Petitdeux.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart